• Играй сега
  • Играй сега

Изберете подходяща картинка заедно с детето, свържете с определена буква или дума. Наберете текста във WORD или го копирайте от готов документ, маркирайте, след което от менюто за шрифтове изберете Dotterel ABC / шрифта се вижда като група от точки /.

prnt scrn font 2

Така маркираният текст става на букви, които са на точки. Повтарянето върху тях развива фината моторика на ръката на детето.

Добавете звук – можете да направите запис на произношението на думата чрез Sound Recorder /Start - Programs - Accessories - Entertainment - Sound Recorder/. Добавете записа към Вашия документ.

Отпечатайте създадения документ, за да може детето да тренира своето ръкописно писане.

По същия начин можете да подготвяте цели текстове от изучавания в училище материал по чуждоезикова подготовка или да учите чужд език заедно с Ваши приятели от чужбина.Можете да помогнете на Вашето дете да напише своята първа книжка или да направи и надпише само картичка за празник.

Очакваме и Вашите идеи за използване на Dotterel ABC на [email protected], за да ги публикуваме на страниците на сайта за ползване от всички родители и учители по света.

Dotterel ABC се използва и за подобряване на краснописа!