• Играй сега
  • Играй сега

Dotterel ABC представлява шрифт, който изобразява буквите на точки и съединяването на тези точки тренира ръката да изписва красиви ръкописни букви, като съдържа буквите за над 40 езика. Наред с това, боравенето с шрифта е изключително лесно, тъй като е достатъчно само да наберете текст или да го копирате, маркирате, след което от меню шрифт може да изберете Dotterel ABC и големина на буквите 36, 48 или 72, за да видите целия текст изписан с ръкописни букви, трасирани с точки. За по-голяма яркост е добре да го подчертаете с BOLD. Можете също така да използвате функцията ITALIC и да направите текста с полегати букви. От меню PRINT можете да отпечатате това, което сте създали и да го дадете на Вашето дете за упражнение. Изписването на цяла дума помага на детето наред с краснописа, да усвои и нейния правопис. Свързването на дума с картинка от друга страна е много полезно при изучаването на чужд език.

В този сайт, ще имате възможност да публикувате Вашите идеи и мнения за използването на Dotterel ABC и обмяната на този опит ще е много полезна за всички родители и учители по света. Изписването на красиви букви при много народи се счита за изкуство и възпитава уважение към словото.


Dotterel ABC има създадени букви за всички народи, които ползват Латински букви или Кирилица.
Екипът на Dotterel ABC остава на разположение за всички Ваши въпроси, предложения и мнения свързани с използването на шрифта.

Инсталиране на шрифта: Натискате бутона Download. След като ви се отвори прозорец File Download, избирате Save. Отваря ви се прозорец за избор на директория за запис на шрифта. Избирате My Computer--> Local Disk (C:)-->папка WINDOWS-->папка Fonts. Натискате бутона Save. Готово!

Изтегли безплатно шрифта

download

prnt scrn font 2